zondag, 21. november 2010 - 17:40 Update: 08-07-2014 1:01

Swingend ADO speelt met NAC

Den Haag

(Elfvoetbal) Vorige week won NAC toch echt met 2-1 van landskampioen FC Twente. Wie de Bredanaars zondag tegen ADO Den Haag zag spelen, zou dat echter moeilijk kunnen geloven. Vanaf minuut één liepen de Brabanders achter de feiten aan en mochten zich nog gelukkig prijzen dat het bij 3-0 bleef.

Al na een kwartiertje kopte Dmitriy Bulykin (of was het toch Tim Gillissen?) de 1-0 achter Jelle ten Rouwelaar, die net daarvoor wanhopig zweefde naar een vrije trap van Wesley Verhoek. Die spatte uiteen op de lat, waarna de Rus de rebound benutte.

Na rust ging de Haagse show rustig verder. Eerst stelde Bulykin Verhoek in staat om 2-0 te maken, daarna volgde de mooiste treffer van de middag: een vlot lopende, één-keer-raken-aanval werd afgerond door Radosavljevic, die daarmee de 3-0 eindstand bepaalde.