woensdag, 14. april 2010 - 10:20 Update: 08-07-2014 0:28

Sylvie van der Vaart is mama van het jaar 2010

Amsterdam

Woensdag waren alle bekende mama's met hun kroost afgereisd naar Amsterdam. In hotel Arena reikte het glossy lifestyle magazine MAMA voor de tweede keer de ‘Mama Van Het jaar Awards’ uitgereikt als eerbetoon aan de vele inspirerende, dappere, mooie en stoere moeders in Nederland. Dit jaar werd voetbal vrouw en presentatrice Sylvie van der Vaart voor de tweede keer gekozen tot Famous Mama van het jaar 2010.

Lezeressen van het blad nomineerden naast Sylvie ook Renate Verbaan en Anouk Teeuwe. Sylvie verscheen samen met haar zoontje Damián op het toneel. Damián had niet zoveel zin in alle persfotografen en verschool zichzelf achter zijn bekende moeder.

"Mensen vergeten vaak dat ik ten eerste de vrouw van Rafael ben, dat ik geen 23 ben maar 32. En dat ik naast al het andere dat ik doen ik toch vooral ook de mama van Damián ben."

Ontwerpster Marlies Dekkers werd gekozen als beste geklede moeder van het jaar en Dinand Woesthoff werd de allereerste papa van het jaar. In totaal werden 7 mama's verrast met een prijs.
Categorie:
Tag(s):