dinsdag, 26. oktober 2010 - 12:08 Update: 08-07-2014 0:28

Take That geeft concert in Amsterdam Arena

Amsterdam

Tijdens een persconferentie heeft de populaire boyband Take That bekend gemaakt dat zij komende zomer een stadiontour gaan maken. Deze tour is voor het eerst in 16 jaar in de originele samenstelling. Als onderdeel van deze tour geeft Take That op maandag 18 juli een concert in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 5 november om 10.00 uur.

Vandaag heeft de meest spectaculaire reünie in de Britse popgeschiedenis plaatsgevonden. Tijdens een persconferentie in Londen hebben Gary, Howard, Jason, Mark en Robbie de data voor de nieuwe Take That tour 'Progress Live 2011' bekend gemaakt. Take That geeft aankomende zomer 14 concerten in de UK en 6 concerten in Europa. Progress Live 2011 is de grootste tour van de band ooit en het zal de eerste keer zijn dat ze met zijn vijven touren sinds 1995.

Progress Live 2011 belooft een waar feest voor de fans te worden en is een reis door de geschiedenis van 20 jaar Take That en Robbie Williams. Tijdens deze spectaculaire live shows komen de grootste hits van Take That uit de afgelopen twee decennia voorbij. Daarbij zal Robbie Williams ook nog hits uit zijn succesvolle solo carrière ten gehore brengen.
Categorie:
Tag(s):