woensdag, 18. augustus 2010 - 21:20

Tele2 voorziet nieuw besluit Opta

Amsterdam

Tele2 maakt vandaag bekend dat er voorlopig niets verandert voor klanten die kabeltelevisie bij hen hebben aangeschaft. Het College van Beroep voor het Bedrijfsleven vernietigde vandaag het besluit van de Opta om de Nederlandse kabelmarkt te openen. Tele2 verklaart echter dat het aanbod voor de Nederlandse consument voorlopig gewoon overeind blijft.

In het verleden is het vaker gebeurd dat bij het openbreken van de markt een uitspraak van de Opta werd vernietigd. Tele2 verwacht dan ook dat er spoedig een nieuwe uitspraak van de Opta volgt die de verplichtingen opgelegd aan UPC en Ziggo herstelt.

Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt van Tele2, reageert: “We duiken nu eerst grondig in de details van het vonnis alvorens we iets kunnen zeggen over wat dit precies betekent voor de langere termijn. Voorlopig verandert er voor de consument in ieder geval helemaal niets. We hebben contracten met Ziggo en UPC. Het aanbod blijft staan en klanten ontvangen gewoon de analoge kabeltelevisie tegen de beloofde prijs.”
Categorie:
Tag(s):