dinsdag, 27. juli 2010 - 17:22 Update: 08-07-2014 0:28

The Last Airbender; spannende trilogie in 3D

Amsterdam

Water dat in een handomdraai een muur vormt, zand dat met een handbeweging veranderd in een tornado en vuurballen die ontstaan uit een enkel vlammetje. The Last Airbender, geregisseerd door M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Unbreakable), is het eerste deel van de spannende trilogie rond de nieuwe Avatar, Aang

Jonge Nickelodeon kijkers kennen de avonturen van Ang al uit de animatieserie die het station uitzend. Nu zijn avonturen van Aang tot leven gekomen in 3D.

De Avatar leeft in een wereld die verdeeld is in vier verschillende naties: Vuur, Water, Aarde en Wind. Toen Aang hoorde dat hij de nieuwe Avatar was en hij de verantwoordelijkheid kreeg om een dreigende wereldoorlog te voorkomen, vluchtte hij van huis weg op zijn vliegende bizon Appa. Ze kwamen in noodweer terecht, stortten in de oceaan en werden ingevroren in het ijs.

Honderd jaar later worden worden ze gevonden en gewekt door Sokka (Jackson Rathbone) en zijn zus Katara (Nicola Peltz), die tot de Waternatie behoren. Aang krijgt te horen dat de Vuurnatie al tientallen jaren oorlog voert. Hij beseft nu dat hij als uitverkoren Avatar zijn verantwoordelijkheid moet nemen en de Vuurnatie moet verslaan om zo het evenwicht in de wereld te herstellen.

The Last Airbender draait vanaf 19 augustus a.s. in de bioscoop, ook in 3D!
Categorie:
Tag(s):