donderdag, 26. augustus 2010 - 14:53 Update: 08-07-2014 1:03

Thiebaut wil graag terug naar MVV

Maastricht

(Elfvoetbal) Gunter Thiebaut heeft aan MVV laten weten dat hij 'geïnteresseerd is' in een terugkeer bij de Maastrichtse club. De Belgische spits kreeg eerder deze week te horen dat hij mag vertrekken bij Lierse SK.

"De club verleent alle medewerking aan een vertrek. Ze helpen met het zoeken naar een oplossing en laten me niet zomaar vallen als een baksteen", vertelt de 33-jarige spits in het Het Nieuwsblad. MVV kan echter alleen versterking aantrekken als er op korte termijn nog een speler uit de selectie vertrekt.

Thiebaut kende een succesvolle periode in Maastricht. In twee seizoenen tijd kwam hij tot 42 doelpunten. In de zomer van 2009 werd hij weggeplukt door Lierse SK, waarmee hij afgelopen zomer promoveerde naar de Belgische Eerste Klasse. Hij slaagde er echter niet in om een basisplaats te bemachtigen.

Omdat Lierse eerder deze week ook nog Wesley Sonck als extra spits heeft aangetrokken, mag Thiebaut vertrekken. Liever gezegd moet hij vertrekken. Ron Elsen, manager voetbal van MVV, bevestigt dat hij twee keer met Thiebaut heeft gesproken, maar laat direct weten dat de financiële situatie van de Maastrichtse club absolute prioriteit heeft. Voorzitter Paul Rinkens in Dagblad De Limburger: "Er komt alleen ruimte vrij als er nog een speler vertrekt."
Categorie:
Tag(s):