vrijdag, 5. februari 2010 - 19:38

Tientallen kilo's drugs aangetroffen in woning

De politie heeft vrijdagochtend in een leegstaande woning aan de Heerlerbaan in Heerlen twee aanhoudingen verricht. Verder zijn in de woning ruim 22 kilo hash, 12 kilo hennep en bijna 4 kilo aan kant en klare joints in beslag genomen.

De politie ging de woning binnen nadat een getuige had aangegeven dat twee mannen de woning verlieten die daar mogelijk hadden ingebroken. Op de eerste etage troffen ze een 36-jarige man en 20-jarige vrouw uit Aken aan. In het pand hing een sterke wietlucht en bij verder onderzoek werd de grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak.

In Landgraaf zijn donderdagavond twee personen aangehouden in een drugsgerelateerde zaak. In een woning aan de Juliana van Stolberglaan heeft de politie een vuurwapen, ongeveer 500 gram amfetamine, diverse grondstoffen voor het maken van amfetamine, een hydraulische pers, en ander materieel voor het maken van amfetamine aangetroffen. De bewoners, een 45-jarige man en een 41-jarige vrouw, zijn in de woning aangehouden en worden maandag voorgeleid bij de Rechter-Commissaris.
Provincie:
Tag(s):