dinsdag, 24. augustus 2010 - 16:26

'TinekeShow' weer terug in de ether na tien jaar

Hilversum

Tineke de Nooij keert terug op de radio. Vandaag heeft Tineke haar contract bij Omroep MAX getekend. Na bijna 10 jaar radiostilte keert Tineke de Nooij terug met haar eigen show op radio 5 Nostalgia.

Vanaf maandag 6 september presenteert Tineke de Nooij voor Omroep MAX 'TinekeShow'.

In TinekeShow brengt Tineke de Nooij op vertrouwde wijze mensen, muziek en verhalen samen. Tineke de Nooij: "Er zijn twee generaties met mij opgegroeid en ik zie geen enkele reden om te stoppen! TinekeShow is echt helemaal mijn show, energiek en vrolijk." Elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur neemt Tineke de luisteraars mee naar de muziek van toen en ontdekkingen van nu. Belangrijk zijn de gesprekken met de luisteraars en met de 'clubs' van Tineke. Zo bespreekt Tineke met de Boekenclub de meest inspirerende boeken en laat onder andere Ad Bouman met de Piratenclub herinneringen aan oude piratenzenders herleven. Het spel 'De Krasse Knarren Kwis' doet haar intrede en uiteraard is er ruimte voor verzoeknummers.

Directeur Jan Slagter van Omroep MAX: "Omroep MAX maakt de komende jaren een enorme groei door, wij zijn zeer verheugd dat nu ook Tineke de Nooij daar onderdeel van uit maakt. Een vakvrouw als Tineke met al haar ervaring en enthousiasme, laat exact zien waar onze omroep voor staat: vijftigplussers tellen nog volop mee en vieren het leven!"

Op donderdag 26 augustus as. presenteert Omroep MAX haar volledige nieuwe programmering tijdens de seizoensopening van de Publieke Omroep.
Categorie:
Tag(s):