donderdag, 4. februari 2010 - 11:24

Toezichthouder raakt gewond door boze automobilist

Assen

Een nog onbekende man werd woensdagavond op de Rolderstraat in Assen zo boos over een bekeuring die hij kreeg van een toezichthouder dat hij de man uitschold en tegen de benen reed.

De 37 jarige geüniformeerde toezichthouder van de gemeente Assen was bezig een parkeerbon uit te schrijven voor een auto die helemaal op de stoep stond van de Rolderstraat. Terwijl hij daar mee bezig was kwam de bestuurder bij zijn auto terug. Hij werd boos over de bekeuring en schold de toezichthouder uit en beledigde hem daarmee. Toen hij daarmee bleef doorgaan wilde de toezichthouder de man aanhouden. Deze stapte in zijn auto en reed op de toezichthouder, die voor de auto was gaan staan in. Hij reed tegen de benen van de man, reed achteruit en reed opnieuw tegen de benen van de toezichthouder. Daarna ging hij er vandoor.

De toezichthouder hield aan deze confrontatie een paar pijnlijke benen over. Hij deed aangifte van belediging en poging tot zware mishandeling. Het kenteken van de auto waarin de ma reed werd opgenomen. De politie stelt een onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):