woensdag, 10. maart 2010 - 19:31

Toto, The Cranberries en Billy Idol op Bospop 2010

Diemen

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli viert het festival Bospop haar 30e editie. Naast de reeds aangekondigde artiesten John Fogerty, Status Quo en Crosby, Stills & Nash, worden vandaag nog 17 namen bekend gemaakt van het programma

Toto, The Cranberries, Billy Idol, Heather Nova, De Dijk, Twisted Sister, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Ray Manzarek & Robby Krieger Of The Doors, The Hoax, Saybia, Anvil, Nicole Fermie, Freestroke, Guy Forsyth, Jimmie Vaughan, Jason Ricci & New Blood en Cuby + Blizzards maken hun opwachting op Bospop 2010.

Inmiddels zijn er 20 bands bevestigd voor het festival. In de komende weken zullen daar nog enkele bands aan toegevoegd worden. Houd daarvoor de website www.bospop.nl in de gaten.

Bospop vindt dit jaar voor het eerst plaats op een nieuw terrein op steenworp afstand van het oude terrein. Het programma speelt zich af gedurende twee dagen, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Behalve de muziek is er op Bospop ook een gezellige festivalcamping te vinden en een sfeervolle festivalmarkt. Bospop geldt als een heerlijk uitstapje, met een breed scala aan artiesten, voor ieder wat wils.
Categorie:
Tag(s):