zondag, 25. juli 2010 - 16:55

Truckstar Festival rustig verlopen

Assen

Het Truckstar Festival is rustig verlopen. De aan- en afvoer van de vrachtwagens verliep zonder problemen en ook het weekend zelf verliep goed.

De politie heeft op zaterdagavond op het festival echter wel een 19-jarige man uit Assen aangehouden voor mishandeling van een 21-jarige beveiliger. De man was van het terrein weggestuurd omdat hij teveel alcohol had gedronken. Bij de uitgang werd de man vervelend en keerde hij zich tegen de beveiliging. De 21-jarige beveiliger deed aangifte van mishandeling bij de politie. De 19-jarige man werd overgebracht naar het politiebureau en werd ingesloten.

Dit incident ging niet ten koste van de goede sfeer op het festival, maar de politie moest zaterdagavond nog wel een keer in actie komen. Agenten hadden een melding gekregen dat drie personen een carrier (autootje om materiaal mee te vervoeren) op het terrein hadden weggenomen en over het terrein aan het rijden waren. Een carrier rijdt ongeveer 25 kilometer per uur. Ter plekke werden de drie mannen uit Smilde (23, 24 en 33 jaar oud) door de politie aangehouden en zijn werden overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):