woensdag, 11. augustus 2010 - 20:50

Twee aanhoudingen na asociaal rijgedrag op A73

Beesel

Dinsdagavond heeft de politie twee mannen aangehouden na een conflict op de A73. Een 25-jarige man uit Reuver werd aangehouden voor het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats van een ongeval. Een 43-jarige man uit Duitsland voor het mishandelen van de Reuvernaar.

De 25-jarige verdachte reed over de A73 waar hij agressief rijgedrag vertoonde richting ander weggebruikers, zoals plotseling wisselen van rijstrook en afsnijden. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij hij een ander voertuig schampte en doorreed, even later reed hij opnieuw tegen dezelfde auto aan. De verdachte bleef doorrijden en nam de afslag Beesel/Reuver waarna hij achter op een voertuig reed dat voor de rotonde stond te wachten. Hierbij raakte niemand gewond. De eerder geschampte auto en getuigen namen dezelfde afslag en kwamen elkaar daar dus opnieuw tegen. De bestuurder van de geschampte auto (de 43-jarige Duitser) heeft de 25-jarige man hier een klap in zijn gezicht gegeven.

Beiden zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en nader onderzoek. De 25-jarige bestuurder was mogelijk onder invloed van verdovende middelen, hier is een test voor uitgevoerd waarvan de resultaten nog niet bekend zijn.
Provincie:
Tag(s):