woensdag, 22. september 2010 - 17:55

Twee aanhoudingen na dodelijke steekpartij Cuijk

Cuijk

De politie heeft woensdagmiddag rond 15.30 uur twee nog onbekende mannen aangehouden op de Botdragerdreef in verband met hun vermoedelijke betrokkenheid bij een steekpartij in die straat. ‘Daarbij kwam een 20-jarige inwoner van Cuijk om het leven’, meldt de politie woensdagmiddag.

Surveillerende agenten zagen dat op de hoek met de Schildendreef een ruzie gaande was en ondernamen direct actie. Zij troffen een zwaargewond slachtoffer aan.

In de directe omgeving konden de dienders meteen de twee verdachten oppakken. Zij werden na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau, waar ze zijn ingesloten.

Politiemensen vochten samen met inmiddels gealarmeerde ambulancemedewerkers en de bemanning van een trauma-helikopter voor het leven van de man. Dit mocht echter niet meer baten.

De technische recherche is op de plaats van het geweldsdelict doende met sporenonderzoek. De recherche is direct een onderzoek gestart. Het is vooralsnog niet bekend wat de achtergronden zijn die ten grondslag hebben gelegen aan dit incident.
Provincie:
Tag(s):