vrijdag, 29. oktober 2010 - 15:39

Twee doden in Rotterdamse woning aangetroffen

Rotterdam

Vrijdagmiddag zijn in en woning in Rotterdam twee doden aangetroffen. Het gaat om een man en een vrouw ‘, meldt de politie vrijdagmiddag.

De woning waar de twee doden zijn aangetroffen ligt in de Polderstraat in Rotterdam-Feyenoord. De politie ging naar de woning nadat een familielid eerder tevergeefs had geprobeerd contact met de man en vrouw te krijgen. Omdat de situatie niet werd vertrouwd schakelde het familielid de politie in.

De politie is een onderzoek gestart in en om de woning. Uit dat onderzoek is inmiddels gebleken dat de vrouw vermoedelijk door geweld om het leven is gekomen. Om de exacte doodsoorzaak van de man en vrouw te achterhalen, zal sectie worden verricht.

De Forensische Opsporing is bezig met een uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Politiemensen zijn in gesprek met buurtbewoners en familieleden. Slachtofferhulp zal hiervoor, waar nodig, worden ingeschakeld.

De recherche onderzoekt onder andere wat er de afgelopen dagen heeft afgespeeld tussen de man en de vrouw. Een misdrijf in de relationele sfeer wordt hierbij niet uitgesloten.
Provincie:
Tag(s):