maandag, 13. september 2010 - 16:19

U2NL en Mega DanceEvent naar Exloo

Exloo

U2NL geeft op zaterdag 6 november een concert in de Unicef-Sinsoluka MuziekArena op het terrein van Hippisch Centrum Exloo.

Daags eerder wordt er het Mega DanceEvent gehouden met Slam!FM-DJ Jeroen Post. De toegang voor beide feesten is gratis. Kaarten moeten wel vooraf worden besteld. Overnachten kan vlakbij het Hippisch Centrum op de speciale U2 Camping en in diverse hotels in de regio op de Drentse Hondsrug.

Onder het motto ‘Where the streets have no name’ biedt U2NL bezoekers aan hun concerten de ultieme U2 ervaring. Deze in 2003 opgerichte band is in zeven jaar tijd uitgegroeid Nederlands meest succesvolle U2-tribute band. Op indrukwekkende wijze brengen de bandleden elk concert weer een ode aan hun Ierse helden.
U2NL voerde zijn show inmiddels op, op een indrukwekkend aantal podia, in onder meer België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland, Finland en natuurlijk Nederland. Zo trad de band in 2006 op voorafgaand aan de kwartfinale van het WK voetbal in Keulen en op uitnodiging van de Oostenrijkse regering in het gerenommeerde Kunsthaus Nexus. Het Grote U2 Muziekfeest begin om 20.00 uur en de MuziekArena is geopend vanaf 19.00 uur.

Op vrijdag 5 november is het ook al feest in de Unicef-Sinsoluka MuziekArena. Dan wordt er het Mega Dance Event gehouden, met Slam!FM-DJ Jeroen Post. Hij bezorgt de feestende menigte met de beste beats een fantastische avond. Jeroen Post is bij velen bekend van muziekzender TMF, waarop hij jarenlang programma’s presenteerde als ‘Post op Zondag’, ‘Club Delicious’, ‘Da Groove’ en de ‘Dag Top 5’. Jeroen Post wordt geroemd om zijn spectaculaire presentaties en optredens tijdens de jaarlijkse uitreiking van de TMF Awards. Het Mega DanceEvent begin om 20.00 uur en de MuziekArena is geopend vanaf 19.00 uur.

De toegang voor zowel het Mega DanceEvent als Grote U2 Muziekfeest is gratis. Wel moeten bezoekers vooraf kaarten reserveren. Dit kan door een e-mail met de tekst Stuur een mailtje met de tekst: ‘Ja, ik wil heel graag vier toegangskaarten voor ‘Het Grote U2 Muziekfeest in Exloo’ of ‘Ja, ik wil heel graag vier vrijkaarten voor het Mega Dance Event in Exloo!’ en naam, adres, postcode en woonplaats te sturen naar e-mailadres har@regiomagazine.nl. Wie dit doet, krijgt vier vrijkaarten voor Het Grote U2 Muziekfeest of het Mega DanceEvent in de brievenbus.

Wie na een avond feestvieren geen zin heeft om nog helemaal terug naar huis te reizen, kan nabij overnachten. Op loopafstand van het Hippisch Centrum is dit hele weekend een U2-camping ingericht, met voldoende plek voor vele tenten, caravans en campers. Overnachten kan ook in diverse hotels in de omgeving. Een overzicht is te vinden op de website via www.u2muziekfeest.nl

Alle informatie is te vinden op www.u2muziekfeest.nl en www.danceevent.nu.
Provincie:
Tag(s):