vrijdag, 12. november 2010 - 13:24 Update: 08-07-2014 1:02

Van Bommel en Van Persie 'gewoon' bij Oranje-selectie

Zeist

(Elfvoetbal) Bondscoach Bert van Marwijk heeft Mark van Bommel en Robin van Persie opgenomen in zijn selectie voor het oefenduel tegen Turkije van 17 november.

De twee zijn net terug van een blessure. Van Persie maakte vorig weekend zijn eerste minuten sinds eind augustus. Van Bommel speelde zijn laatste wedstrijd ruim vier weken geleden.

Daar komt nog eens bij dat Arsenal en Bayern München aangegeven hebben het vreemd te vinden dat hun spelers voor het Nederlands elftal geselecteerd zijn. De club van Van Bommel heeft zelfs gezegd dat de middenvelder niet in moest gaan op de uitnodiging. Beide spelers zijn woensdag dus gewoon van de partij, meldt de NOS.

De volledige selectie voor het oefenduel van aankomende woensdag ziet er als volgt uit:

Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (FC Utrecht)

Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Erik Pieters (PSV), John Heitinga (Everton), Hedwiges Maduro (Valencia), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Gregory van der Wiel (Ajax), Peter Wisgerhof (FC Twente), Urby Emanuelson (Ajax)

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Stijn Schaars (AZ), Theo Janssen (FC Twente), Wesley Sneijder (Internazionale), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Demy de Zeeuw (Ajax)

Aanval: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuyt (Liverpool), Jeremain Lens (PSV) en Robin van Persie (Arsenal).
Categorie:
Tag(s):