woensdag, 13. oktober 2010 - 19:08 Update: 08-07-2014 1:02

Van Bommel langs de lijn in Duitsland

(Elf Voetbal) Mark van Bommel is volgens de arts van zijn club Bayern München toch te ernstig geblesseerd om de aankomende dagen een wedstrijd te voetballen.

Bij terugkomst in Duitsland werd de international direct onderzocht door clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Die constateerde een kneuzing in de knie van Van Bommel.

De clubarts van München trof bloed en vocht aan in de rechterknie van de middenvelder. Het gevolg hiervan is dat Van Bommel eerst vijf dagen volledige rust moet nemen. Daarna zal hij vijf dagen moeten revalideren. Dit meldt De Telegraaf. Dit betekent dat Louis van Gaal niet op hem kan rekenen tijdens de wedstrijd tegen Hannover 96 in de Bundesliga en tegen FC Cluj voor de Champions League.

Nadat bekend werd dat Mark van Bommel lichte knieklachten had, stond Bayern er dinsdagmiddag op dat Van Bommel terugkeerde naar de club om zich te laten onderzoeken. In overleg met de KNVB besloot de speler dat hij toch wilde spelen tegen Zweden. De relatie tussen de Duitse club en de Nederlandse voetbalbond wordt er op deze manier niet beter op.
Categorie:
Tag(s):