donderdag, 7. oktober 2010 - 1:47

Veel aanmeldingen fietsambassadeurs in Zeeland!

Zeeland

In het kader van het 'Zeeuws jaar van de fiets' is de Provincie Zeeland op zoek naar fietsambassadeurs. In de afgelopen maand kon iedereen al een bijzondere Zeeuw op fietsgebied voordragen.

Inmiddels zijn 50 aanmeldingen ontvangen. Het aanmelden van fietsambassadeurs kan nog tot 31 oktober.

2010 is voor Zeeland het jaar van de fiets. Verspreid over het jaar zijn verschillende etappes door de provincie georganiseerd, met elk een eigen thema. Daarbij bleek dat Zeeland veel fietsenthousiastelingen kent. De Provincie Zeeland komt graag in contact met deze inwoners.

Bijvoorbeeld iemand die per jaar duizenden kilometers fietst. Of iemand die fietstochten organiseert en routes controleert. De Provincie roept iedereen op om zijn of haar fietsambassadeur door te geven op www.zeeuwsjaarvandefiets.nl of via het mailadres info@zeeuwsjaarvandefiets.nl. Zeeuwen kunnen zichzelf voordragen, maar ook een collega, vriend of familielid. Als maar duidelijk is waarom de persoon in kwestie in aanmerking komt voor de titel "Zeeland fiets ambassadeur". Ook ontvangt de Provincie graag een foto en contactgegevens van de kandidaten.

In het najaar worden de Zeeuwse fietsambassadeurs in het zonnetje gezet. Ook licht de Provincie elke week een ambassadeur uit op www.zeeuwsjaarvandefiets.nl.
Provincie:
Tag(s):