maandag, 30. augustus 2010 - 9:32 Update: 08-07-2014 0:30

Veel belangstelling voor de nieuwe Volvo S60

De belangstelling voor de nieuwe Volvo S60, sinds enkele weken bij de dealer, overtreft nu al de verwachtingen. Dagelijks stromen nieuwe bestellingen binnen. Meer dan tweeduizend geïnteresseerden beproefden onlangs de sportieve sedan op het RDW-circuit in Leystad.

We verwachten nog dit jaar 1.500 exemplaren te verkopen. Ik ben heel tevreden, we zij hard op weg dit aantal te realiseren. Sinds 29 juli staat de auto in de showroom van de Volvo-dealers en sinds de eerste dag zien we een grote belangstelling voor de nieuwste Volvo', vertelt Ad van Batenburg, Algemeen Directeur Volvo Cars Nederland.

Om de sportieve en veilige rijeigenschappen te benadrukken, organiseerde Volvo de S60 TestLaps: vier weken lang konden belangstellenden met de nieuwe S60 op het RDW-circuit in Leystad rijden. Voor het evenement was een vloot van dertig auto's beschikbaar, waarmee ruim tweeduizend deelnemers onder begeleiding van professionele instructeurs op het circuit reden. Ook konden de bestuurders de veiligheidsvoorzieningen testen, zoals het Pedestrian Detection System. 'De reacties op de nieuwe S60 zijn zonder uitzondering heel enthousiast,' concludeert Van Batenburg.
Categorie:
Tag(s):