zaterdag, 30. oktober 2010 - 15:01

Veel fileleed door wegwerkzaamheden A27

Utrecht

Door wegwerkzaamheden is het zaterdag druk op de A27. Dit hele weekend wordt er gewerkt aan de A27 tussen Utrecht-Noord en Hilversum.

Er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan viaducten, zoals het vervangen van de voegovergangen van de viaducten, het herstellen van schade aan het betondek en het vervangen van de aansluitende asfaltlaag, aldus de VID.

Door de werkzaamheden gaat het verkeer ter hoogte van de viaducten over versmalde rijstroken. De maximum snelheid is 70 km per uur.

De werkzaamheden zorgen voor veel vertraging voor de weggebruiker. De hele zaterdag staat er al file tussen Veemarkt en Hilversum, men moet rekening houden met minimaal een half uur tot een uur extra reistijd.

Rijkswaterstaat heeft vanaf het knooppunt Rijnsweerd een omleiding ingesteld welke ook met borden wordt aangegeven. Het verkeer richting Apeldoorn kan de borden Arnhem/Barneveld volgen en rijden via de A12 en A30.

Het verkeer richting Eemnes kan de borden Zwolle volgen via de A28 en de A1.

Ook op de omleidingsroute via de A28 staat het vast, daar heeft het verkeer last van ongeveer een kwartier extra reistijd tussen het knooppunt Rijnsweerd en Den Dolder.

De werkzaamheden dit weekend duren tot maandagochtend 05:00 uur.
Provincie:
Tag(s):