zondag, 24. oktober 2010 - 17:02

Veel verkeersdoden afgelopen weekend

Hunsel

Dit weekend zijn er veel dodelijke slachtoffers gevallen als gevolg van diverse verkeersongevallen. Zondagmiddag bracht een eenzijdige aanrijding in Hunsel in Noord-Limburg, waarbij twee inzittenden van de verongelukte auto omkwamen, het aantal doden op zeven.

Midden-Limburg:Hunsel twee doden
Zondagmiddag rond 14.45 uur heeft er een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden op de Mezenstraat in Hunsel. Daarbij is een personenauto met drie inzittenden tegen een boom gereden. ‘Twee van de slachtoffers zijn ter plekke overleden. Een derde slachtoffer is zwaar gewond geraakt en vervoerd naar het ziekenhuis’, meldt de politie zondagmiddag.

Litouwers
Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is op dit moment niet bekend en wordt door de politie onderzocht. Over de identiteit van de slachtoffers is op dit moment uitsluitend bekend dat zij afkomstig zijn uit Litouwen.

De Mezenweg zal waarschijnlijk voor langere tijd afgesloten blijven voor onderzoek door Bureau Forensische Opsporing en berging van de personenauto. Het verkeer wordt omgeleid.

Zuid-Holland:Rotterdam 1 dode
Zondagochtend vroeg is bij de Botlekbrug in Rotterdam de auto, die zaterdagavond te water was geraakt, onder water aangetroffen. 'In de auto is het lichaam van een man aangetroffen', meldt een woordvoerder van de politie zondagochtend.

Noord-Brabant:Beek en Donk 1 dode
Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de Gemertseweg is zaterdagmiddag rond 13.10 uur een 77-jarige man uit Gemert om het leven gekomen. Een 21-jarige vrouw uit Venhorst raakte gewond. Door nog onbekende oorzaak botsten de twee personenauto's frontaal op elkaar op de Gemertseweg.

Zuid-Holland:Goeree-Overflakkee drie doden
Een ernstig ongeval op de N59 bij Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee heeft vrijdagavond laat het leven gekost aan drie mensen. Twee anderen raakten zwaargewond.

Hulpdiensten rukten met groot materieel uit, en schaalden op naar Grote Hulpverlening. Bij het ongeval waren twee personenauto’s betrokken. In de ene auto zaten twee vaders en hun twee zonen, alle vier afkomstig uit Stad aan 't Haringvliet. Een 53-jarige vader, zijn 25-jarige zoon en een 22-jarige man kwamen om het leven. Zijn 51-jarige vader raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):