woensdag, 1. december 2010 - 15:18

Veendammer vrijwilligersprijzen uitgereikt

Veendam

Dinsdagavond zijn de jaarlijkse prijzen voor in het oog springende, inspirerende en vernieuwende vrijwilligersprojecten in Veendam uitgereikt door de Rabobank.

Tijdens een gezellige avond in vanBeresteyn werden de vrjwilligers onthaald op een flinke portie entertainment door lokale sterren met de fractieleden van de Partij van de Arbeid, een presentatie door de filmproductiegroep van stichting MMC, zangeres Aninka, een voordracht door Wimmie Smalbil en door Bert Kraan, Pieta Loots trad op met haar alter ego Corrie van Gorp en tot slot een sprankelend optreden van zangeres Joyce Bodewes. De avond werd gepresenteerd door Bijka Scholtens en Bert Kraan.

Maar vooral zat iedereen uit te kijken naar de prijsuitreiking. Burgemeester Meijerman, voorzitter van de jury, maakte rond 21.15 uur de winnaars bekend.

De eerste prijs van 1250 euro ging naar stichting Leergeld, de tweede prijs van 750 euro ging naar stichting Wereldwinkel, de derde prijs van 500 euro was voor het Platform Allochtone Ouders en Onderwijs en de aanmoedingsprijs van 250 euro ging naar het Beheerteam Wildervank.

Voor alle vrijwilligers stond na afloop in de foyer nog een hapje en een drankje klaar.

Het feest werd georganiseerd door het steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam, de Rabobank Stad en Midden Groningen en de gemeente Veendam.
Provincie:
Tag(s):