vrijdag, 17. september 2010 - 7:56

Veertien verdachten vast in grote drugszaak Roosendaal

Roosendaal

De politie heeft in totaal veertien verdachten opgepakt in een grote drugszaak in Roosendaal. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De politie heeft de afgelopen weken nog zeven verdachten aangehouden in een grote drugszaak in Roosendaal. In juli werden al de hoofdverdachten - een 32-jarige Roosendaler en zijn 27-jarige vriendin - en drie anderen aangehouden.

Twee weken later werden een 34-jarige Roosendaler en een 30-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch gearresteerd. Met de recente arrestaties komt het totaal aantal verdachten in deze zaak op veertien personen.

Onder de zeven personen die onlangs zijn aangehouden, zijn de 21-jarige broer en de 63-jarige vader van de vrouwelijke hoofdverdachte. Beide mannen komen uit Roosendaal. De vader is geen verdachte wat betreft handel in drugs, maar wel als het gaat om verboden wapenbezit.

Ook de 36-jarige broer van de eerder aangehouden Bosschenaar werd opgepakt. Daarnaast zijn nog twee andere Roosendalers (20 en 28 jaar) en een 31-jarige man uit Etten-Leur gearresteerd. De laatste aanhouding betreft een 31-jarige inwoner van Vlaardingen. Uitgezonderd de 63-jarige Roosendaler worden de zes verdacht van betrokkenheid bij handel in softdrugs.

Met het onderzoek en bijbehorende aanhoudingen willen politie en justitie een vuist maken tegen drugdealers die denken onaantastbaar te zijn en met nogal wat uiterlijk vertoon boven de wet leven.
Provincie:
Tag(s):