donderdag, 5. augustus 2010 - 19:19

Verkeersinfarct op A4 na ongevallen

Utrecht

Twee ongevallen op de A4 hebben aan het eind van de middag voor de nodige verkeersdrukte gezorgd op de A4.

Het eerste ongeval gebeurde even voor 18.00 uur van Amsterdam richting Delft. Het zorgde direct voor een lange file van maar liefst 12 kilometer tussen Schiphol en het Ringvaart-Aquaduct. Ter hoogte van het Ringvaart-Aquaduct kwamen meerdere voertuigen rond 17:30 uur met elkaar in botsing waarbij één voertuig in brand vloog. Dit meldt de VID.

Vanuit Delft richting Amsterdam gebeurde kort daarop ook nog eens een ernstig ongeval waar drie personenauto's en een bestelbus betrokken waren. Bij dit ongeval zijn drie personen gewond geraakt.

Verkeer richting Den Haag wordt geadviseerd op het knooppunt Burgerveen om de borden Sassenheim te volgen (N44, A12). Tussen Zoeterwoude-Dorp en Zoeterwoude-Rijndijk zijn twee rijstroken afgesloten en de verwachting is dat deze om 20:00 uur weer kunnen worden vrijgegeven.

Tussen het knooppunt Prins Clausplein en Zoeterwoude-Rijndijk staat 11 kilometer verkeer stil. Verkeer richting Amsterdam wordt geadviseerd op het knooppunt Prins Clausplein de borden Den Haag/Wassenaar te volgen (A12, A44).
Provincie:
Tag(s):