donderdag, 9. december 2010 - 20:46

Vermiste Margreet Balk nog steeds niet terecht

Medemblik

De 52De 52-jarige Margreet Balk (geh. Van den Broek) uit Medemblik, die op 5 oktober 2010 uit Medemblik verdween, is nog steeds niet terecht. -jarige Margreet Balk (geh. Van den Broek) uit Medemblik, die op 5 oktober 2010 uit Medemblik verdween, is nog steeds niet terecht.

De politie verzoekt nogmaals getuigen die iets hebben gehoord over de verdwijning, of de vrouw vanaf 6 oktober nog hebben gezien om contact op te nemen. De politie in Medemblik is te bereiken via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

De vrouw werd voor het laatst gezien in haar woning aan de Tuinstraat in Medemblik op dinsdagavond 5 oktober om 18.00 uur. De vrouw had kort daarvoor haar gehandicapte dochter bij de buren gebracht met de mededeling dat zij even weg moest, maar snel weer terug zou komen. De vrouw vertrok in een personenauto. Zij kwam echter niet terug en sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Margreet Christina van den Broek-Balk is 52 jaar oud, heeft een normaal postuur en halflang blond haar. Zij is vertrokken in een grijze Volkswagen Fox met kenteken 11-SJ-BH.

In de zoektocht naar de vermiste is onder anderen gezocht bij en in het IJsselmeer en Markermeer. De vrouw of haar auto werden echter niet gevonden.
Provincie:
Tag(s):