donderdag, 20. mei 2010 - 22:07

Vier aanhoudingen na aantreffen dode man

Tilburg

In Tilburg zijn vier personen aangehouden na het aantreffen van een dode man in een woning aan de Enschotstraat woensdag. Twee mannen van 27 en 59 jaar, werden woensdagmiddag in het betreffende pand gearresteerd. In de nacht van woensdag op donderdag zijn een 23-jarige Tilburger en een 23-jarige man uit Eindhoven aangehouden op het NS-plein. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Woensdagmiddag kwam om 17.00 uur de melding binnen dat de GGD gevraagd was naar een woning aan de Enschotsestraat te gaan in verband met een onwelwording met reanimatie. Twee agenten gingen ter plaatse om de ambulancedienst te assisteren. Ter plaatse vertelde een van de verpleegkundigen dat het slachtoffer was overleden. Hij bleek in een van de kamers te liggen van de woning. De technische recherche is een uitgebreid onderzoek gestart. De rechter-commissaris en de Officier van Justitie zijn ter plaatse gekomen om leiding te geven aan het onderzoek.

De eerste bevindingen van het onderzoek wijzen uit dat er sprake is van een geweldsmisdrijf. Vermoedelijk is het slachtoffer de 38-jarige bewoner. Alle verdachten met uitzondering van de Eindhovenaar zijn inmiddels in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):