vrijdag, 24. december 2010 - 16:13

Vier aanhoudingen na vechtpartij in Venray

Venray

De politie heeft drie verdachten aangehouden in verband met een vechtpartij die afgelopen dinsdagavond plaatsvond op de Beukenlaan in Venray. Daarnaast is een verdachte aangehouden voor bedreiging van een politieman.

Bij de ruzie werd over en weer geslagen en gescholden. Een 26-jarige man uit Venray werd daarbij door een 28-jarige man uit Luik met een buis geslagen. Toen zij uit elkaar werden gehaald bemoeiden omstanders zich ermee waarop de politie pepperspray in moest zetten om het geweld te staken. Een van de omstanders, een 19-jarige man uit Venray, gebruikte daarbij zelf ook pepperspray. De 26-jarige en 28-jarige verdachten wisten in eerste instantie te ontkomen maar werden even later alsnog aangehouden. De 19-jarige werd woensdag aangehouden.
In de nacht van donderdag op vrijdag arresteerde de politie een vierde verdachte. Hij werd aangehouden in verband met bedreigingen die dinsdag werden gericht aan een politieman. Daarbij gaat het om een 19-jarige man uit Venray. Alle vier de verdachten zijn in verzekering gesteld en worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.
Provincie:
Tag(s):