vrijdag, 31. december 2010 - 16:36

Vijf verdachten schietpartij Venlo vrijgelaten

Venlo

De vijf verdachten die dinsdagavond werden aangehouden in verband met het schietincident op de Deken van Oppensingel in Venlo zijn donderdagmiddag in vrijheid gesteld. Na onderzoek bleek dat deze mannen dinsdag waarschijnlijk pas na het incident ter plekke kwamen, zo meldt de politie vrijdag.

De 25-jarige man uit Venlo, die gewond raakte bij het schietincident, ligt nog in het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is nog dringend op zoek naar getuigen. Na het misdrijf is een Audi A4 station met Belgische kentekenplaten gevlucht. De politie is nog op zoek naar die auto.

De politie heeft met enkele getuigen gesproken, maar meer getuigenverklaringen kunnen belangrijke informatie inhouden. Mogelijk zijn er mensen die meer weten over Audi A4 met Belgische kentekenplaten. Uit het onderzoek blijkt dat het schietincident rond 19:15 uur plaatsvond op de hoek van de Jacob van Deventerstraat met de Deken van Oppensingel. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):