zondag, 5. december 2010 - 22:42 Update: 08-07-2014 1:01

Vlaar uit harde kritiek over gang van zaken bij Feyenoord

Rotterdam

(Elf Voetbal) Ron Vlaar heeft harde kritiek geuit op zijn ploeggenoten bij Feyenoord. De aanvoerder liet na de 1-1 tegen Willem II zijn hart spreken. "op het gebied van instelling, mentaliteit en professionaliteit moeten we nog heel veel stappen maken."

Vlaar doelde onder meer op het opvolgen van gemaakte afspraken. Zo had trainer Mario Been in de rust van de wedstrijd tegen de Tilburgers gezegd dat vrije trappen rond het eigen strafschopgebied moesten worden voorkomen. Dat lukte niet, merkte ook Vlaar. "Hoe ben je bezig met je vak? Je moet elke dag beter willen worden in het betaalde voetbal. Maar we hebben nog steeds moeite om ons in het veld aan de afspraken te houden. We geven na rust wel twintig vrije trappen weg rond onze eigen zestien, terwijl we dat juist wilden voorkomen. Daardoor blijf je de problemen over jezelf afroepen."

"Als we wat willen bij Feyenoord, moeten we als ploeg meer pijn kunnen lijden dan nu het geval is". vervolgde de verdediger. "Daar gaat het om in de topsport. Ik bedoel dit niet negatief. Maar het is wel de huidige realiteit bij Feyenoord met deze jonge selectie. Hopelijk valt het kwartje een keer."
Categorie:
Tag(s):