zaterdag, 30. oktober 2010 - 12:33 Update: 08-07-2014 1:02

Volwassen Zwolle ruim langs zwak Almere City

(Elf Voetbal) Koploper FC Zwolle heeft wederom drie punten weten toe te voegen aan het totaal. De formatie van trainer Art Langeler onderschatte laagvlieger Almere City FC niet en zette een ruime score van 4-0 neer.

Na 23 minuten wist FC Zwolle een gezien het enorme krachtsverschil op de ranglijst logische voorsprong te nemen. Albert van der Haar legde een vrije trap vanaf de zijkant van het veld af op Arne Slot, die met een verwoestende knal doelman Johan Jansen kansloos liet. FC Almere City wist daarna de schade ruime tijd te beperken.

Vlak voor het uur was de 38ste tegentreffer voor de ploeg van Henk Wisman toch een feit. Danny Schreurs tekende op dat moment de 2-0 aan. De twaalfde van Sjoerd Ars, een intikkertje na een fraai uitgevoerde aanval, bracht Zwolle na 69 minuten op 3-0. De spits haalde daarmee zijn gram vanwege het feit dat hij bij 0-0 faalde vanaf de stip. Yannick Wildschut deed vervolgens als invaller met de 4-0 ook zijn duit in het zakje.

Een meevaller voor de geplaagde ploeg uit Flevoland was dat concurrent MVV in de slotfase alsnog de punten moest laten aan AGOVV Apeldoorn.
Categorie:
Tag(s):