donderdag, 11. maart 2010 - 21:07

Vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking

Meppel

Onderling Sterk Meppel, de Trans, Promens Care, Vanboeyen, Stichting Welzijn en de gemeente gaan aan de slag met de ontwikkeling van vrijetijdsactiviteiten in Meppel voor mensen met een beperking. Twee wekelijks is er een avond waarop iedereen welkom is om samen nieuwe vrijetijdsactiviteiten te creëren. De eerste bijeenkomst staat gepland op woensdag 17 maart om 19.00 uur in De Trekschuit aan de Reestlaan 1 in Meppel. Je bent van harte welkom!

In de gemeente Meppel kan iedereen mee doen met allerlei vrijetijdsactiviteiten. Voor mensen met een beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Daarom worden er laagdrempelige, veilige en vertrouwde vrijetijdsactiviteiten ontwikkeld. Het doel is om elkaar te ontmoeten en zelf activiteiten te organiseren, waardoor een nuttige vrijetijdsbesteding ontstaat. Professionals en vrijwilligers gaan de activiteiten ondersteunen. Uiteindelijk zouden er minimaal drie vrijetijdsactiviteiten in verschillende wijken moeten zijn.

Voorafgaand aan de bijeenkomst op 17 maart zetten de zes partijen hun officiële handtekening om samen te werken aan de ontwikkeling van vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een beperking. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
Provincie:
Tag(s):