vrijdag, 18. juni 2010 - 19:05

Vrijheidsberoving en onzedelijke handelingen

Kerkdriel

Woensdagmiddag is een 22-jarige man uit Kerkdriel aangehouden nadat hij een 7-jarig meisje zou hebben meegenomen.

Nadat de moeder van het meisje alarm had geslagen zijn buurtbewoners en politie naar het meisje gaan zoeken. Al vrij snel was zij weer terug. De verdachte man die even later kon worden aangehouden zou het meisje vanuit een speeltuintje hebben meegenomen naar zijn woning.

Zaterdag kreeg de politie meerdere meldingen binnen over een man die onzedelijke handelingen bij een 5-jarig meisje zou hebben verricht. Meerdere kinderen waren getuige van deze handelingen. De politie heeft na de meldingen contact opgenomen met de ouders en kon op dat moment op basis van de verkregen informatie geen verdachte in beeld brengen. Uit onderzoek is nu ook de verdenking gerezen van ontucht bij een 4-jarig meisje, eveneens op zaterdag 12 juni.

Toen de melding woensdag van het 7-jarige meisje bij de politie binnenkwam, werd het al snel duidelijk dat het om dezelfde verdachte zou gaan. Het 7-jarige meisje is donderdagmiddag door de politie gehoord en voor zover bekend zijn er geen onzedelijke handelingen verricht bij haar.

De 22-jarige man werd aangehouden voor de vrijheidsberoving van woensdag maar wordt vrijdagochtend voorgeleid als verdachte van vrijheidsberoving én van de onzedelijke handelingen. De politie zet het onderzoek voort
Provincie:
Tag(s):