donderdag, 16. september 2010 - 21:15

Vrouw aangerand bij bushalte in Kerkrade

Kerkrade

In Kerkrade is afgelopen maandag een 20-jarige vrouw onzedelijk betast bij de bushalte aan de Heerlenersteenweg.

De vrouw stond rond 15.10 uur op de bus te wachten toen een man van de overkant van de Heerlenersteenweg kwam aangelopen. De man keek even op de bordjes bij de halte en kustte de vrouw ineens in haar nek. Ook raakte hij haar onzedelijk aan. De vrouw schrok enorm en gaf de man een schop. Hierop ging de man ervandoor

Signalement:
De dader was een blanke man met korte donkerblonde stekeltjes. Hij was tussen de 1.75m en 1.85m lang en droeg een zogenaamde ééndagsbaard. Hij had opvallend donkere wenkbrauwen en donkere haren op zijn arm. De man was gekleed in een rood/wit/blauw geruit hemd met korte mouwen. Daaroverheen droeg hij een zwarte bodywarmer. Verder droeg de man een blauwe spijkerbroek. De man sprak met een Limburgs accent.

Getuigenoproep:
De politie is op zoek naar getuigen van deze aanranding. Zij is specifiek op zoek naar een man die zijn hond uitliet en door de aangeefster is gezien. Het gaat om een kleine man met een petje en een bril. Hij had een Mechelse herdershond aan de lijn. Daarnaast heeft de vrouw gezien dat aan de overkant van de weg bij een bushalte mannen aan het werk waren, mogelijk in de groenvoorziening.
Als u één van deze mensen bent neem dan contact op met de politie, al heeft u niets gezien. Andere getuigen kunnen natuurlijk ook bellen met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):