zondag, 20. juni 2010 - 10:59

Vrouw en kind in kritieke toestand na ongeval

Rotterdam

Bij een eenzijdige aanrijding zijn zaterdagavond een vrouw en een jongetje ernstig gewond geraakt. Zij liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De bestuurder en zijn dochter die op dat moment ook in de auto zaten liepen ook verwondingen op.

Om 22.20 uur reden zij over de Noordzeeweg in de richting van Rozenburg. Door nog onbekende oorzaak belandde het voertuig in de berm. Hier verloor de automobilist de macht over het stuur. De auto vloog over de kop.

De vier inzittenden, een vader, zijn vriendin en zijn twee kinderen raakten gewond. De vrouw, een 41-jarige inwoonster van Maassluis, was direct in kritieke toestand. Zij is ter plaatste gereanimeerd en vervolgens naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht. Ook de 12-jarige jongen is zeer ernstig gewond. Hij is naar het Zuiderziekenhuis gebracht.

Het 9-jarige meisje is met verschillende botbreuken naar het Ikazia ziekenhuis gebracht. Met haar gaat het naar omstandigheden goed.

De 46-jarige Rozenburgse bestuurder had lichte verwondingen. Hij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Zondagochtend mocht hij het ziekenhuis verlaten. Politieagenten gaan met hem in gesprek om zo te achterhalen waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren.

De verkeersongevallen groep van de politie heeft inmiddels een onderzoek naar het ongeval ingesteld.
Provincie:
Tag(s):