maandag, 22. februari 2010 - 12:53

Vrouw ernstig mishandeld en verkracht in haar woning

Enschede

Een 43-jarige vrouw is zondagmorgen rond 06.00 uur ernstig mishandeld en verkracht in haar woning aan de Paulus Potterstraat in de wijk Stadsveld. ‘De vrouw werd door een jonge man bedreigd, geslagen en verkracht’, meldt de politie.

De vrouw is daarbij ernstig gewond geraakt. Zij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling kon zij het ziekenhuis weer verlaten. De politie is een grootschalig onderzoek gestart, waarvan een buurtonderzoek deel uitmaakt.

Uit eerste onderzoek leidt de politie af dat de dader de woning aan de achterzijde is binnengedrongen. Het gaat om een jonge, normaal Nederlands sprekende blanke man van ongeveer 18-20 jaar met donker kortgeknipt haar en zware wenkbrauwen. Hij is ongeveer 1.70 tot 1.75 lang en droeg een donker jack en een lichtgrijze trainingsbroek.

De politie komt graag in contact met mensen die zondagmorgen iets opvallends hebben waargenomen in of in de nabijheid van de Paulus Potterstraat. Zij kunnen bellen met de politie via 0900 — 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 — 7000.
Provincie:
Tag(s):