dinsdag, 23. november 2010 - 22:36

Vrouw in Maria-Hoop met messteken gedood

Maria-Hoop

De 70-jarige vrouw die vrijdag 19 november dood in haar woning aan de Kerkweg in Maria-Hoop is aangetroffen is door messteken om het leven gebracht. Dit is bekend geworden nadat er dinsdagmiddag sectie plaatsvond op haar lichaam, meldt de politie.

In de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond is er aandacht besteed aan de zaak. In verband met het lopende onderzoek is de politie nog steeds dringend op zoek naar de bordeauxrode Peugeot 406 van het slachtoffer met kenteken 53-DS-HN. Er wordt echter niet uitgesloten dat de betreffende auto met een vals kenteken rondrijdt. Mogelijk dat dit het kenteken 06-DH-GS is. De rode auto heeft schade aan de achterzijde.

In Echt is vorige week dinsdagavond tussen 23.30 uur en woensdagochtend 08.00 uur een kentekenplaat gestolen vanaf de Willibrordusstraat. De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de gestolen kentekenplaat en de rode Peugeot die nog steeds zoek is.

De politie roept mensen op die iets over de auto weten, contact op te nemen via 0900-8844 of via de onafhankelijke tiplijn van Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook mensen die iets bijzonders in Echt hebben waargenomen dinsdagavond of in de nacht van dinsdag op woensdag kunnen bellen met de politie.
Provincie:
Tag(s):