maandag, 4. oktober 2010 - 11:13

Vrouw met geweld van auto beroofd

Utrecht

Maandagochtend is een vrouw op de Sartreweg met geweld van haar auto beroofd.

De 40-jarige vrouw uit Utrecht reed rond 00.15 uur inhaar personenauto over de Sartreweg toen zij op een persoon stuitte die midden op de rijbaan stilstond. Toen zij haar auto tot stilstand bracht, bleken er nog twee mannen bij deze persoon te horen. Ze werd met geweld en onder bedreiging van een wapen uit haar auto gedwongen en de verdachten gingen ervandoor. De auto werd later teruggevonden op de Tritondreef.

De overval werd door drie jonge mannen gepleegd. Van twee mannen is het signalement bekend. Bij verdachte 1 gaat het om een licht getinte man van 1.75 meter lang, met een slank postuur en ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een grijze of lichtblauwe gewatteerde jas van glimmende stof.

Verdachte 2 is eveneens een licht getinte man. Hij is1.60 meter lang, heeft een stevig postuur en is nog jonge jongen van onder de 20 jaar. Hij droeg een donkere jas met capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de daders, met tips kunt u terecht op 0900 — 88 44 district Utrecht Stad of anoniem via 0800 — 7000.
Provincie:
Tag(s):