zondag, 14. februari 2010 - 16:54

Vrouw verwondt zichzelf met vuurwapen

Eindhoven

Bij een woning op het Zuiderkruispad in Woensel Noord is zondagochtend rond 11.00 uur een gewonde 36-jarige vrouw uit Eindhoven aangetroffen. De vrouw werd gevonden door een 37-jarige man uit Valkenswaard die op dat moment in de woning aanwezig was. Ze had een schotwond in haar buik.

Omdat er onduidelijkheid bestond over hoe de vrouw precies gewond was geraakt, heeft de politie direct een onderzoek ingesteld. Daaruit blijkt vooralsnog dat de vrouw zichzelf vermoedelijk in de buik heeft geschoten. Daarna is ze naar de woning gegaan. De vrouw kende de mensen die hier woonden en belde aan, waarna zij in elkaar zakte. In haar auto heeft de politie een vuurwapen aangetroffen. Op dit moment wordt onderzocht of dit tevens het wapen is, waarmee geschoten is.

Op het moment dat de vrouw gewond werd aangetroffen, waren er in de woning meerdere personen aanwezig. Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder verhoor. Het gaat om de 44-jarige bewoonster, een 47-jarige man uit Eindhoven, een 18-jarige man uit Eindhoven en de 37-jarige man uit Valkenswaard. Ze zijn na verhoor heengezonden, omdat zij vermoedelijk niets met het incident te maken hebben. De 37-jarige man uit Valkenswaard is opnieuw aangehouden, omdat hij de eigenaar zou zijn van het vuurwapen. Het slachtoffer is niet in kritieke toestand en met een buikwond opgenomen in het ziekenhuis.
Provincie:
Tag(s):