zaterdag, 4. september 2010 - 11:03

Vrouw zwaargewond bij tasjesroof

Nijmegen

De gemeenschappelijke meldkamer werd zaterdagochtend rond 07.15 uur geïnformeerd over enorm geschreeuw nabij de Ziekerstraat in Nijmegen.

Een 78-jarige vrouw bleek op straat flink te zijn verwond omdat een man haar tas wilde stelen. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep over de Ziekerstraat toen een man op een fiets haar van achter naderde. De man deed een greep naar de tas van de vrouw maar zij liet haar tas niet los en kwam ten val. De straatrover begon vervolgens te duwen en trekken waarna de vrouw hard heeft geschreeuwd. Nog steeds liet zij haar tas niet los en de straatrover is er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan. De vrouw is naar het ziekenhuis in Nijmegen gegaan nadat zij zwaargewond bleek. Hoe haar verwondingen precies zijn ontstaan, kan zij de politie nog niet vertellen. Vandaar dat de politie getuigen zoekt.

Oproep
De politie is een onderzoek gestart en hoopt dat getuigen kunnen bijdragen aan het vinden van deze verdachte, de man op een fiets. Omdat de vrouw hard heeft geschreeuwd, hoopt de politie dat meer mensen informatie hebben die kan bijdragen aan het oplossen van deze poging straatroof. Hebt u iets gezien of gehoord dat in verband kan staan met deze poging straatroof? Meld uw informatie dan bij het speciale overvallenteam van de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Hebt u informatie maar wilt u die liever anoniem kwijt? Informeer het overvallenteam dan via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):