woensdag, 28. april 2010 - 11:23 Update: 08-07-2014 0:28

Vrouwen willen stoere man

Vrouwen zoeken een man die zelfvertrouwen uitstraalt. Maar liefst 34% van de ruim 1000 respondenten geeft aan een man met zelfvertrouwen te willen.

Dat blijkt uit onderzoek van website Studenten.nl. Julia Soek, van Studenten.nl: “Ik kan me goed voorstellen dat vrouwen in deze onzekere crisistijd, een man willen die zelfvertrouwen uitstraalt. Dat geeft geborgenheid.” Op de 2e plaats staat gevoel voor humor (23%). Saaie mannen zijn dus kansloos bij veel vrouwen. Mooie ogen en een gespierd lichaam staan op de 3e plaats (16%).

Opmerkelijk is dat, zelfs onder studenten, het hebben van brains niet echt noodzakelijk is om aantrekkelijk gevonden te worden. Slechts 7% van de respondenten gaf aan dit belangrijk te vinden.

Studenten.nl houdt momenteel de verkiezing Mooiste Student 2010. Op de website kun je je stem uitbrengen. De 6 studenten met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

De jury, onder leiding van Patty Brard, beslist vervolgens wie zich de mooiste studente van Nederland 2010 mag noemen. “Nog nooit zo leuk mogen uitkiezen, laat mij maar los in die snoepwinkel” aldus Patty Brard.
Categorie:
Tag(s):