vrijdag, 30. april 2010 - 22:40

Wereldfeest voor alle inwoners van de gemeente Tynaarlo

Tynaarlo

Op zondag 27 juni is er een wereldfeest voor alle inwoners van de gemeente Tynaarlo met speciale aandacht voor kinderen en hun ouders. Het doel van dit feest is mensen te laten proeven, genieten en kennis te laten maken met de veelkleurige wereld waarin we leven en met manieren waarop we samen kunnen werken aan de millenniumdoelen.

Een bijzonder onderdeel is een wereldpicknick voor het Guiness Book of Records. Het huidige record van 1359 deelnemers moet ruimschoots verbroken worden. De gemeente Tynaarlo doet mee, net als meer dan 20 organisaties die ontwikkelingssamenwerking hoog in het vaandel hebben. Notariskantoor ’Notariaat Zuidlaren’ zal het officiële aantal deelnemers tellen. Iedere school, sportvereniging, buurtvereniging en bedrijf mag meedoen! Ook krijgt de groep die met de meeste mensen op hun eigen grote picknickkleed kan zitten een prachtige wereldprijs.

Rond deze picknick wordt een bruisend feest met een informatiemarkt en duurzaamheidspaviljoen georganiseerd. Het feest zal plaatsvinden vóór het gemeentehuis van Tynaarlo in Vries van 13.00 tot 16.00 uur.
Provincie:
Tag(s):