dinsdag, 14. september 2010 - 18:21

Werkzaamheden Regentesselaan lopen uit

Apeldoorn

De werkzaamheden aan de Regentesselaan lopen uit. Oorzaken voor het uitlopen van de werkzaamheden zijn het vervangen van het riool in de Paslaan, onduidelijkheid over het nieuwe bestemmingsplan en het kappen van de negen oude eiken aan de Regentesselaan.

De gemeente hoopte medio december dit jaar de herinrichting af te ronden. De planning is nu juli 2011.

Om de overlast van de werkzaamheden voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken en de woningen en bedrijven aan de Regentesselaan bereikbaar te houden, had de gemeente het werk in verschillende werkvakken verdeeld. Om de vertraging in de werkzaamheden in te halen, deelt de gemeente het werk opnieuw in. Dit betekent dat de Regentesselaan tussen de Canadalaan en de Paslaan met ingang van afgelopen maandag afgesloten is voor verkeer. De weg is alleen begaanbaar voor aanwonenden en openbaar vervoer. De werkzaamheden duren tot begin december.

Het laatste deel van de Regentesselaan (tussen de Paslaan en de Deventerstraat) pakt de gemeente in het voorjaar van 2011 aan. De Regentesselaan is hierdoor alsnog tijdens de december koopavonden en – zondagen bereikbaar voor verkeer.
Provincie:
Tag(s):