vrijdag, 29. januari 2010 - 18:28

Wesley wint Popstars 2010

Hilversum

De 21-jarige Wesley is vrijdagavond door de kijkers gekozen als winnaar van Popstars 2010. De betontimmerman uit Leiden krijgt het nog druk want binnenkort wordt hij ook nog voor het eerst vader. Met het winnen van de finale mag hij het nummer 'You raise me up' uitbrengen en drie avonden in de Amsterdam ArenA optreden met De Toppers.

In de finale nam Wesley het op tegen Kim, Joshua en Kristel. Voor de finale begon leek Wesley al de gedoodverfde winnaar. Volgens presentator Gerard Joling zijn niet alleen de vrouwen dol op hem maar vinden ook de mannen hem leuk. En dat komt dan vooral omdat hij zo 'lekker volks' is.

De eerste afvaller in de finale was Joshua, hij kreeg niet genoeg stemmen. De tweede afvaller was de Limburgse Kristel. Wesley moest het als laatste opnemen tegen de Friese Kim.

Jurylid Patricia Paay stak niet onder stoelen of banken dat ze dol is op de goedlachse jongen. "Hij heeft iets speciaals, er gebeurt iets als hij begint te zingen". "Met alle respect voor Jan Smit", aldus de jury" met jou stem heb je zoveel meer mogelijkheden. Het nummer 'you raise me up' waarvan de tekst is geschreven door Brendan Graham is al meer dan 125 keer gecoverd. Onder andere door Westlife, Paul Potts en Il Divo. En nu dus door Wesley Klein.
Categorie:
Tag(s):