dinsdag, 28. september 2010 - 10:35 Update: 08-07-2014 1:02

Willem II: liever degraderen dan een nieuwe spits

[Elf Voetbal] Met nul punten uit zeven duels staat Willem II stijf onderaan in de Eredivisie. Een kwaliteitsinjectie zou daarom welkom zijn, maar daar hoeven de Tilburgse fans niet op te rekenen. Dat liet crisismanager Paul Bottelier maandagavond weten tijdens een voorlichtingsavond.

"De continuïteit van een club die al 114 jaar bestaat, is belangrijker dan het eredivisieschap", sprak Bottelier tegenover de ongeruste supporters, die waren uitgenodigd in het stadion. Zij konden ook vragen stellen aan technisch directeur Henry van der Vegt en trainer Gert Heerkes.

"We hopen het negatief vermogen in een half seizoen te verlagen van 4,7 miljoen euro naar 1,4 miljoen euro", aldus Bottelier. "Een positieve ontwikkeling, maar er moet niet even een nieuwe spits gehaald worden die ons punten gaat opleveren. Dat weegt niet op tegen het bestaan van Willem II. Dan maar degraderen."

Ook sprak de crisismanager over de vermeende Oekraïense interesse. Een rijke zakenman zou willen investeren in Willem II. "Ik heb dat ook gehoord", aldus Bottelier. "Als hij veel geld meeneemt en niets te zeggen wil hebben, is hij welkom. Anders laten we hem lekker buiten. Wij willen de zeggenschap behouden."
Categorie:
Tag(s):