zaterdag, 2. oktober 2010 - 20:36 Update: 08-07-2014 1:02

Willem II sleept eerste punt binnen

Arnhem

(Elfvoetbal) De wedstrijd van de gemiste kansen. Zo kan wat betreft Vitesse het duel tegen Willem II gerust kort en bondig samengevat worden. De ploeg van trainer Theo Bos was veel beter dan de hekkensluiter, maar faalde telkens in de afronding. De Tilburgers kregen daarom met de 0-0 waar ze voor kwamen.

Vitesse maakte direct de indruk met niets anders dan drie punten tevreden te zijn. Onder meer Ismail Aissati en Davy Propper lieten in de beginfase de kans op een vroege voorsprong voor de ploeg van Theo Bos liggen.

Ook een vrije schietkans bleek aan Nacer Barazite niet besteed. Davino Verhulst wist vervolgens een afstandschot van Julian Jenner onschadelijk te maken.

Na de rust bleef Vitesse de aanval zoeken. Willem II beperkte zich tot verdedigen. Guram Kashia en wederom Barazite waren slechts enkele spelers die de verlossende 1-0 op de schoen hadden. Omdat ook de echte overtuiging ontbrak in het Arnhemse spel bleven de Tilburgers toch redelijk eenvoudig overeind.

Na veertien nederlagen heeft Willem II dus eindelijk weer een punt te pakken. De vreugde bij de meegereisde aanhang en trainer Gert Heerkens en zijn spelers was dan ook groot.
Categorie:
Tag(s):