zondag, 28. november 2010 - 12:12

Winterschool Honk en Softbal Noord Nederland in Leek

Leek

Zaterdag werd in Leek al weer de voorlaatste winterschool voor pitching/catching/hitting/fielding voor Noordelijk Honk en Softbal jeugd van dit seizoen gehouden.

De door Cluster Noord van de Koninklijke Nederlandse Soft en Honkbalbond aangestelde instructeurs Dick Reyneveld (pitching) , Matthijs Nijhof (catching) en Peter de Haan (hitting) en Monique Odijk fielding,wisten de ruim 20 jongens en meisjes te boeien met hun specifieke trainingen, waar de noordelijke verenigingen het komende seizoen weer van hopen te profiteren. Volgens Cluster Coördinator Christina Haak was de belangstelling dit keer in tegenstelling tot vorig jaar aanzienlijk verbeterd.

Het is de bedoeling het volgende seizoen de “winterschool” op te delen in een blok voor beginnelingen en een blok voor de specialismen; Pitching en Catching. Dit alles ter ondersteuning van de noordelijke Clubs. Deelnemende verenigingen waren dit jaar Knights Leek, Caribe Groningen, Northern Stars Leeuwarden, Pioneers Assen en Bedrocks Emmen.
Provincie:
Tag(s):