donderdag, 8. juli 2010 - 8:50

WK Oranjefeest zondag in Stadshart Almere

Almere

Het Stadhuisplein in Almere is aanstaande zondagavond het toneel voor een uitbundig WK Oranjefeest. ‘In navolging van grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is er nu ook een groot feest in het centrum van Almere, waar duizenden mensen gezamenlijk de prestaties van het Nederlands voetbalelftal op een groot scherm zullen gadeslaan’, meldt de gemeentee donderdag.

Vanaf een groot podium zal er de hele avond worden gezorgd voor entertainment. Zo is er live muziek van onder andere de bekende coverband Sonny’s Inc. Deze 7-mansformatie zal de feestgangers trakteren op een swingend pop, funk, soul en r&b repertoire.

De presentatie van de avond is in handen van DJ Bee, bekend van grote dance party’s, VTM en Jetix. Er zullen diverse horecakramen zijn waar gegeten en gedronken kan worden. En natuurlijk zullen de bekende meters bier niet ontbreken. Het feest begint om 19.00 uur en zal tot middernacht doorgaan.

Dress to impress
Ter verhoging van de feestvreugde worden alle bezoekers uitgenodigd om in hun mooiste Oranjeoutfit naar het feest te komen. De meest originele uitdossingen maken kans op mooie prijzen. Verder loopt er een fotograaf rond, die de bezoekers met de Oranjeleeuw op de foto zal zetten. De foto’s zijn vanaf de volgende avond te downloaden op www.stadshart-almere.nl

Saamhorigheid
Het initiatief voor het WK Oranjefeest op het Stadhuisplein komt van een aantal Almeerse ondernemers. Dit mondde uit in een samenwerking met de Ondernemersvereniging Stadshart Almere (OVSA), Almere Citymarketing en Gemeente Almere. De organisatoren willen hiermee een feest organiseren voor en door Almeerders en daarmee een bijdrage leveren aan de saamhorigheid tussen de bewoners van de stad.
Provincie:
Tag(s):