vrijdag, 2. juli 2010 - 16:04

Zangeres klaagt 'Holland's got talent aan'

Diemen

Droom van Jacqueline wordt nachtmerrie door manipulatie, misleiding en bedrog! Publiek pikt het niet en verlaat de zaal. Inzet van het geding op maandag 5 juli is een uitzendverbod van gemaakte televisie opnamen.

Op 21 juni jl. mocht Jacqueline in Hilversum voor een jury auditeren. Deze auditie is kennelijk goed verlopen, want de volgende dag mocht Jacqueline van de programmamaker Blue Circle de felicitaties in ontvangst nemen; zij was door naar de volgende ronde. Daarop volgde meermalen de nodige instructies. Jacqueline mocht zich niet meer bescheiden opstellen en moest in elk interview vermelden dat zij goed is. Jacqueline werd uitgenodigd voor de televisie opnamen op 29 juni jl. in Barneveld. Jacqueline bleek het middelpunt van de belangstelling en vele opnamen werden gemaakt en vele interviews moest Jacqueline doorstaan. Bescheidenheid werd door de programmamaker niet gewaardeerd!

Aan het einde van de middag mocht Jacqueline het podium betreden. De microfoon stond zeer zacht, zodat Gordon haar niet goed kon verstaan. En daarna begon de nachtmerrie. De cd haperde en bleef na meerdere pogingen overslaan. De microfoon en het geluid werden ineens loeihard aangezet, zodat het in de zaal hoorde alsof kanonnen werden afgevuurd. Jacqueline zong nog geen regel, toen Gordon haar al wegdrukte. De publieksopwarmer commandeerde het publiek om hard 'Boe' te roepen, wat het niet deed.

Na het korte optreden wat dus binnen tientallen seconden werd afgebroken, volgde nog een afslachting van de jury, waarbij Patricia Paay zich nog wel enigszins inhield. Ook nadat Jacqueline het podium had verlaten volgden nog beledigende opmerkingen van Gordon en Dan.

In kort geding zal haar advocaad Mr. Maaike Weda namens Jacqueline een uitzendverbod vorderen van het beeld- en geluidmateriaal wat van haar gemaakt is.
Categorie:
Tag(s):