woensdag, 8. december 2010 - 11:52

Zedenpleger gezocht met 'opvallend' grote neus

Een door de rechercheurs van de Zedenpolitie gezochte verdachte staat nu op de site www.depolitiezoekt.nl. Voor zedendelicten is een speciale groep op deze site aangemaakt. De zaak zal vanavond ook te zien zijn in Ter plaatse van RTV Noord-Holland.

Rechercheurs van de zedenpolitie zijn op zoek naar een man die verdacht wordt een Ierse vrouw te hebben verkracht. Dit misdrijf, waarbij twee verdachten betrokken waren, vond plaats in juli dit jaar boven een horecagelegenheid aan de Nieuwezijds Voorburgwal. De vrouw werd een baan aangeboden als bardame in deze horecagelegenheid.

De vrouw heeft aangifte gedaan en de zedenrechercheurs hebben een van de twee verdachten aangehouden. De identiteit van de tweede verdachte is onbekend gebleven maar er is wel een foto van hem achterhaald. Deze is te vinden op www.depolitiezoekt.nl .

De onbekende verdachte, die Navi of Neffi genoemd werd, is na dit delict niet meer in of bij de horecagelegenheid gezien. Het kan zijn dat de gezochte verdachte zich in de omgeving van Den Haag ophoudt.

Navi of Neffi is een naar alle waarschijnlijkheid uit India afkomstige man. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 35 jaar oud. Zijn lichaamslengte wordt geschat tussen de 180-185cm. Hij heeft een slank tot mager postuur en opvallend grote neus.

De rechercheurs van Bureau Zedenpolitie zijn op zoek naar de identiteit van de man op de foto en naar zijn woon- of verblijfplaats. Het rechercheteam is te bereiken via 020-5592900.

Het is ook mogelijk om een anonieme melding door te geven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000
Provincie:
Tag(s):