maandag, 3. mei 2010 - 17:49

Zeilen op de Oosterschelde voor het Sophia Kinderziekenhuis

Oosterschelde

De Stichting Sail4Charity organiseert 15 en16 mei 2010 zeilwedstrijden op de Oosterschelde om de 4e Charity Cup. De opbrengsten van de Charity Cup gaan ieder jaar naar een goed doel, dit jaar is dat het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Ook dit jaar zijn er op de wal van het Goese Sas veel activiteiten. Zo zijn er twee springkussens voor de jeugd, een volleybalveldje, een voetbalveldje, een loterij en live-muziek.

Er kan voor de Charity Cup gevaren worden in Tourklassen SW > 100, SW < 100, ORC, IRC en One Design. Er zullen zowel dagklassementen als totaalklassementen worden opgemaakt. Kunt u maar één dag zeilen, dan is deelnemen zeker ook de moeite waard.

De wedstrijdleiding is in handen van de Watersportvereniging Wolphaartsdijk. Zij zijn voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijden te vinden in de tent op het wedstrijdterrein aan het Goese Sas. Tijdens de wedstrijden opereren zij vanaf het inmiddels bekende blauwe start/finishschip "De Butskop". U kunt rekenen op een aantal leuke wedstrijdbanen met meerdere starts.

Meer informatie en inschrijven: www.sail4charity.nl
Provincie:
Tag(s):